در دنیای امروز، پارکینگها از جمله مکانهای پر رفتوآمد هستند و معمولا کفپوش پارکینگها به علت رفتوآمد بسیار بالای وسایل نقلیه، روغنریزی خودروها و… دچار آسیب و فرسایش زودهنگام میشوند.

انوای کفپوش پارکینگ
به طور کلی روشهای مختلفی برای پیادهسازی کفپوش پارکین وجود دارد. در این مقاله، ۳ روش متداول برای پیادهسازی کفپوش پارکینگ را از جنبههای مختلف بررسی کرده و به مزایا و معایب آنهای خواهیم پرداخت.
- بتن
- اپوکسی
- پلی یورتان
کفپوش بتنی
در کفپوش بتنی پارکینگ، بتن یکپارچه و رنگی مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر این میتوان از بتن سخت یا آرملات نیز استفاده کرد ولی هزینه پیادهسازی آن ۲ برابر بیشتر از بتن رنگی میباشد.
این نکته حائز اهمیت است که اجرای کفپوش بتنی باید همزمان با بتنریزی اولیه باشد و امکان اجرا آن پس از بتنریزی وجود ندارد.

از مزایای کفپوش بتنی میتوان به هزینه پايین، اجرا و پیادهسازی سریع و راحت، عدم فرسایش و ماندگاری بالا آن اشاره کرد که حتی با رفتوآمد ماشینآلات سنگین، این کفپوش دچار فرسایش نمیشود.
کفپوش رزینی
همانطور که گفته شد سایش کفپوش بتنی و عدم مقاوت آن در مقابل نفوذ بنزین و روغن از معایب کفپوش بتنی برای پارکینگ میباشد. به نوعی میتوان گفت با وجود کفپوشهای رزینی بر روی بتن، تمامی این مشکلات برطرف خواهند شد و مقاومت کفپوش افزایش مییابد.
کفپوش اپوکسی
کفپوش پلی یورتان
کفپوشهای پلی یورتان در ظاهر شباهت بسیاری به کفپوشهای اپوکسی دارند ولی در مقایسه با اپوکسی، انعطافپذیرتر هستند. از مزایای انعطافپذیری کفپوش پلی یورتان میتوان به مقاومت در برابر ساییدگی و خراش اشاره کرد.
علاوه بر این، کفپوش پلی یورتان در برابر اشعه ماورا بنفش بسیار مقاوم است و میتوان از آن برای سطوحی که در معرض نور خورشید هستند، استفاده کرد.
